Rabu, 19 Maret 2014

manfaat manggis bagi janin

manfaat manggis bagi janin Mangosztán gyümölcs előnyeit már nem kétséges, jó egészséget minden nap. Gyümölcs, amely egy fekete színű a bőr, hogy megérett van egy édes és friss . Tudod, hogy , mint egy napi menüt kiegészítő táplálkozás a gyümölcs.

Szinte minden része a mangosztán gyümölcs előnyöket lehet venni , kezdve a mangosztán gyümölcs , mangosztán bőrt , amíg a magok . Nem csoda, mangosztán nevezte királynője gyümölcsök királynője vagy gyümölcs .

 Miért a mangosztán gyümölcs nagyon jó a testnek ? Ez azért van, mert az összeg a táplálkozás található a mangosztán gyümölcs, mint például a katekin , poliszacharidok, Kinonok , sztilbének és polifenolok .

Mint idézett a blog - mangosztán - herbal.blogspot.com juttatások, katekin tartalmazott ötszöröse antioxidánsok , mint a C-vitamin , míg a poliszacharidok és Quinones ismert anti- bakteriális , így védik a szervezetet a baktériumok bárhonnan . Mindkét is van egy funkció, mint a rák megelőző , és az utolsó sztilbének olyan anyagok, amelyek megakadályozzák a kialakulását a különböző gombák, amelyek károsítják a testet.

Íme néhány az előnyök és hatékonyságát mangosztán az egészségre :

Is gátolja az idő előtti öregedés
A tartalom a természetes antioxidánsok találhatók a mangosztán gyümölcs gátolhatják a szervezet öregedési folyamatát . Antioxidáns anyagok mangosztán mindig megoldani a szövet , így fogunk fiatalnak néz ki.

Lehet használni, mint egy anti- rák
Xanthonok Mangosztán gyümölcs tartalmaz , amely működhet , mint egy anti - rák. Mangosztán héja kivonat antiproliferatív , hogy gátolja a rákos sejtek növekedését , amellett, hogy a mangosztán héja kivonat is a pusztító a rákos sejt apoptózist.

Növelheti az állóképességet és az energia
Mangosztán gyümölcs kiderül, hogy fontos szerepet játszik a felszívódás és az anyagcsere a fehérjék és szénhidrátok , amelyek segítségével annak érdekében, hogy fenntartsuk az erőnlétet testünk mindig illik.

Lehet táplálják a szem, a bőr és a haj
Mangosztán gyümölcs tud segíteni abban, hogy a bőr , a szem , a fogak , íny és a haj egészségesebb.

Csökkentheti a rossz koleszterin a szervezetben
Rossz koleszterin vagy az LDL ( alacsony sűrűségű lipoprotein) felesleges ragaszkodni fog a falon és az erek. A fogyasztó mangosztán gyümölcs csökkentheti a rossz koleszterin , mert anyagokat xanthonok a mangosztán gyümölcs .

Lehet vesekő megelőzésére
Ez a betegség leginkább érinti a férfiakat . A megelőzés , hogy ne vesekő , akkor kell fogyasztani mangosztán gyümölcs , mint 3 gramm vagy annál több minden nap. Így lehet, hogy még a gyakori vizelés , így megakadályozza a kialakulását vesekő .

Lehet használni , mint a kezelés a diabétesz
Ez azért van, mert a mangosztán gyümölcs olyan anyagot tartalmaz , amely képes normalizálni a vérnyomást , és csökkenti az energia helyreállítani a felesleges vércukorszint.

Ahhoz, hogy a legteljesebb előnyöket a mangosztán gyümölcs , akkor fogyasztanak napi rendszerességgel. Is fogyasztható közvetlenül vagy készült friss gyümölcslé italok . Amellett, hogy a mangosztán gyümölcs , akkor is kap az előnyeit sárkány gyümölcs , amely kiegészíti a többi gyümölcs . Sok szerencsét !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar