Sabtu, 22 Maret 2014

benefits of cucumber bdd

benefits of cucumber bdd O pepino é unha trepadeira rastejante que as raíces no solo e crece celosía ou outros cadros de soporte, que inclúen en torno soporta con fina, gavinhas en espiral. Pepinos son cientificamente coñecidos como Cucumis sativus e pertencen á mesma familia botánica como Melo.

Pepinos son cultivadas para comer fresco ou conservar como pickles. Eles madurecen rapidamente e son máis adecuados para xardíns maiores. Pepinos conteñen a maioría das vitaminas que precisa todos os días, só un pepino contén vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, ácido fólico, vitamina C, calcio, ferro, magnesio, fósforo, potasio e cinc.
Beneficios de Pepinos
Beneficios de Pepinos


Pepinos son fáciles de crecer se lles der un bo solo, sol e humidade suficiente, e esperar que o tempo para quentar antes da plantación. Pepinos alimento amplamente cultivada nos ofrece unha combinación única de nutrientes. Aquí está unha pequena lista dos beneficios impresionantes de saúde que realiza un pepino:

    Promove a dixestión
    Alivia a dor nas articulacións (artrite / gota)
    Reduce o colesterol
    Sida en Adelgazamento
    Cancro de Loitas
    Hidrata e remineralizes o corpo
    Prevén dores de cabeza
    Alto contido de sílice para o pelo sedoso
    Curas diabetes
    Controla a presión arterial

Pepino, con casca, crúa
Valor nutricional por 100 g (3,5 oz)

    Enerxía: 65 kJ (16 kcal)
    Carbohidratos: 3,63 g
        Azucres: 1,67
        Fibra alimentaria: 0,5 g
    Graxa: 0,11 g
    Proteína: 0,65 g
    Auga: 95,23
    A tiamina (vitamina B1): 0,027 mg (2%)
    A riboflavina (vitamina B2): 0,033 mg (3%)
    A niacina (vitamina B3): 0,098 mg (1%)
    O ácido pantoténico (B5): 0,259 mg (5%)
    Vitamina B6: 0,04 mg (3%)
    Folato (vitamina B9): 7 mg (2%)
    Vitamina C: 2,8 mg (3%)
    Vitamina K: 16,4 mg (16%)
    Calcio: 16 mg (2%)
    Ferro: 0,28 mg (2%)
    Magnesio: 13 mg (4%)
    Manganeso: 0,079 mg (4%)
    Fósforo: 24 mg (3%)
    Potasio: 147 mg (3%)
    De sodio: 2 mg (0%)
    Zinc: 0,2 mg (2%)
    Flúor: 1,3 mg

Pepinos poden refogados e servido quente cun pouco de endro picado como un prato lateral. Ademais, o pepino pode ser consumido directamente como froitas comúns. Para alimentación diaria, tamén pode probar auga de limón.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar