Jumat, 28 Maret 2014

health benefits of green tea and weight loss

health benefits of green tea and weight loss Bár sok ember lehet, szokásait a zöld tea fogyasztása minden nap, lehet, hogy nem tudja a pontos egészségre gyakorolt ​​jótékony zöld tea. Ha szereted a zöld tea fogyasztása , akkor lehet, hogy rájött, hogy a zöld tea különböző juttatásokat testünk . Amellett, hogy finom íze, nincs kalória és olcsó , a zöld tea is fontos szerepet játszik , hogy az egészségre , ha fogyasztanak rendszeresen. A zöld tea tartalmaz egy sor olyan vegyi anyagok, mint természetes antioxidáns , vírusellenes , gyulladásgátló és anti- üreg. Az alábbiakban néhány egészségügyi előnyei zöld tea a tested.

Oral Health
Egészségügyi előnyei zöld tea különböző , és az egyik közülük orális egészség. A zöld tea tartalmaz természetes fluoridot , polifenolok és a katekin . Ezek az anyagok megöli a baktériumokat okozó fogszuvasodás , ínybetegségek és a rossz lehelet . Ha rendszeresen fogyaszt egy vagy több csésze zöld tea minden nap, akkor képes lesz arra , hogy csökkentse a veszélye, hogy elveszítik a fogak . Azonban, ha nem kell hozzá cukrot , mézet vagy más édesítőszerek a zöld tea akkor fogyaszt , mert ha nem tagadja előnyeit védi a szóbeli.

Bone Health
Ön képes lesz arra , hogy az egészségügyi előnyeit zöld tea, ha rendszeresen fogyasztunk minden nap. Eltekintve orális egészség , akkor képes lesz arra, hogy a csontok egészségének előnyeit zöld tea. Ez különösen igaz, ha fogyasztott zöld tea több mint 10 éve . Ön képes lesz arra , hogy kisebb a kockázata, hogy a csontritkulásos törések . A zöld tea segít csökkenteni csontvesztés tevékenysége révén antioxidáns és gyulladáscsökkentő . Ezen kívül , a zöld tea segít elnyomni a bontást a csont , valamint növeli az aktivitást , és az összeget a csont épület sejtek .

Fogyás
Bár nincs bizonyíték a szilárd fogyás zöld tea , a zöld tea katekin úgy gondolják, hogy fontos szerepe van , hogy hozzon létre hőtermelés . Termogenezis hő termelésére a szervezetben, hogy befolyásolja a kalória ég. Chetacins kiváltó vegyi anyagok az agyban , és így hoznak létre hőtermelés . Azt is hitte, hogy iszik négy csésze zöld tea naponta befolyásolja a magasabb zsír oxidációját és éget 67 több kalóriát naponta. Ezért , azt javasoljuk, hogy iszik legalább három csésze zöld tea minden nap növelje az anyagcserét . Ezzel , akkor képes lesz arra, hogy az egészségügyi előnyeit zöld tea. Fogyás már nem nagy probléma , ha már szerepel a zöld tea a napi menüben.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar