Jumat, 21 Maret 2014

drink green tea after or before meals

drink green tea after or before meals Võib-olla olete õppinud kasu roheline tee, kuid kas te olete kunagi õppinud, kuidas juua rohelist teed õigesti ? Tegemine ja serveerimine roheline tee tuleks teha hoolikalt, et et te nautidahüvitised ja delikatessroheline tee . Järgnev selgitab , kuidas saate teha ja seejärel teenima seda oma igapäevast tarbimist.

BrewGreen Tea
Esimese sammuna tuleb teil mõista , kuidas juua rohelist teed on pruulimaroheline tee korralikult . Sul on pruulima roheline tee hoolikalt , et saaksite teenida ja juua seda korralikult. Roheline tee , mis ei ole tehtud õigesti on mõru maitse ja ei maitse . See muudab rohelise tee undrinkable . See on parem kasutada lahtised teelehed , mitte tee kotid kvaliteetsemat joomine . Esiteks tuleb keedetakse veega, kuni see jõuabkeev . Seejärel eemalda see tulelt ja jätke see umbes 30-60 sekundit enne kasutamist . See jahtub veidi . Pärast jahtub natuke , saate vala tl lahtine roheline tee lehtedega. Jätke see umbes 3-5 minutit ja seejärel filtreeritakseteelehti välja .

Pane roheline tee potti
Kui olete teinud Õlleroheline tee , on järgmine samm , kuidas juua rohelist teed on panna see potti . Enne vala roheline tee potti , siis tuleb loputada potti esimene nii ettee ei saa maha jahtunud. Siis , mida peaksite tegema, et kalla potti ? Kui valades roheline tee ühe tassi, see ei ole oluline , kuid mitu tassi , sa tõesti pead tegema seda korralikult. Sa parem teha seda kolmandikku . See tähendab, et sa peaks vala tee vahel ühtlaseltkolm tassi . Esimene valada on tavaliselt nõrgem kui eelmisel valada . Nii , et oleks võimalik ühtlaselt jaotada , tuleb täita iga tassikolmandiku peal . Pärast seda , mine tagasi ja siis täitke taasteine ​​kolmas igas voorus. Lõpuks, siis tuleb täita iga tass teed. Niiviisi , siis oleks võimalik säilitadamaitseroheline tee .

Viimane samm , kuidas juua rohelist teed on nautidaroheline tee olete teinud . Ära lisa piim, suhkur, mesi või muu magusaine , nii et saad kasuroheline tee suurepäraselt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar