Selasa, 25 Februari 2014

manfaat mengkudu bagi tubuh

manfaat mengkudu bagi tubuh Έχετε ακούσει πολλές φορές για τη χρησιμότητα αυτής της ένα φρούτο . Ο τίτλος είναι ο καρπός , αλλά ο καρπός δεν μπορεί να φάει μόνο του . Οι καρποί πρέπει να μεταποιηθεί σε φάρμακα ή βότανα πριν από την κατανάλωση . Ο καρπός που προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία φέρεται να έχει οφέλη για την μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης , Lhoh .

Εδώ είναι ehow.com έχει μια λίστα με το περιεχόμενο και τα οφέλη για την υγεία του νόνι στο σώμα μας .

1 . πολυσακχαρίτες
Διάφοροι τύποι πολυσακχαρίτες παρούσα σε νόνι φρούτων όπως γαλακτόζη , γλυκοζυλιωμένη , και γλυκουρονικό οξύ έχει από καιρό γνωστή ως αντοχή κηδεμόνα στον ιατρικό κόσμο . Επιπλέον , τρεις τύποι πολυσακχαριτών έχει επίσης αντι -βακτηριακή λειτουργία , και ακόμη και αντι- καρκίνου και αντι-όγκου .

2 . Scopoletin
Αυτές οι ουσίες μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος , έτσι ώστε εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να προληφθεί σε ασθενείς με υπέρταση . Αυτή φυτοχημικές ουσίες μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα αντι -φλεγμονώδη , και μπορεί να ανακουφίσει πονοκεφάλους. Στην πραγματικότητα, η κατηγορία βάρους της νόσου του Alzheimer ήταν πιστεύεται ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει με αυτή την πικρή φρούτα. Αν έχετε αλλεργίες , υπάρχει μια ουσία σε Noni αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντίδοτο , επειδή έχει την λειτουργία των αντι -βακτηριακή και αντι- μυκητιασική , καθώς και.

Όπως αναφέρεται σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης , νόνι πληρούν το 55% του σώματος χρειάζεται ινών σε 100 γραμμάρια την παρουσίαση , όπως προτείνεται από την την πρόσληψη αναφοράς . Ο καρπός είναι επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά με 12 % πρωτεΐνη και περιέχει βιταμίνες C , Β3 , κάλιο, σίδηρο , βιταμίνη Α , ασβέστιο και νάτριο .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar