Rabu, 19 Februari 2014

jual obat jerawat racikan dokter

jual obat jerawat racikan dokter Fața este curat, fără acnee . Dar, în fapt, nu există nici o aparență de acnee cicatrici care fac baseball maxim ! Totusi , fostul poate fi văzut în fața și interfera cu performanța . Iată cum de a obține rapid scapi de cicatrici acnee .

1 . cub de gheata
Frecați cuburi de gheata pe zonele care au cicatrici de acnee . Scrub timp de 15 minute și de a face trei-patru ori pe zi . Ice are un efect calmant și ajută la depășirea inflamarea pad pielii și de a accelera vindecarea acneei .

2.Baking sifon
În plus față de lucru pentru a face tort , bicarbonat de sodiu poate obține, de asemenea scăpa de pete acnee pe fata . Se amestecă bicarbonat de sodiu în apă la o pasta si apoi se aplica pe cicatrici acnee . Așteptați timp de 10-15 minute , apoi clatiti cu apa calduta .

Red 3.Bawang
Eșalotă puternici expulza încăpățânat acnee cicatrici . Grătar ceapa și freca pe cicatrici acnee .

4 . deșeuri de ceai
Nu dispun de drojdie de ceai folosite ați folosit ! Drojdia de ceai are încă avantajul de a scoate cicatrici acnee . Este ușor , doar freca pulpa pe cicatrici acnee .

5.Bengkuang
Jicama util lumina feței și a scăpa de acnee cicatrici pete . Yam ras și lipiți pe cicatrici acnee . Să stea timp de 10-15 minute clătiți cu apă curată , prin . Face acest tratament înainte de a merge la culcare în fiecare zi .

6 . castravete
In plus pentru a calma inflamarea pielii , castravete acceleraprocesul de vindecare . Felii de castravete , apoi pune pe piele, care au cicatrici de acnee pentru 20-30 de minute .

7 . Albușul de ou și miere
Aceste două ingrediente face o față netedă și tonifiat puternic . Combină de albus de ou și miere și se aplică pe cicatrici acnee a fi eliminate .

Material de mai sus cursul natural , pentru că este foarte sigur și ușor de găsit în bucătărie . Mult noroc.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar