Senin, 24 Februari 2014

manfaat madu bagi kesehatan tubuh

manfaat madu bagi kesehatan tubuh Το μέλι έχει πολύ περιεχόμενο που είναι αποτελεσματική για την υγεία του δέρματος και την ομορφιά . Φυσικό συστατικό στο μέλι , μεταξύ άλλων , όπως αντιοξειδωτικές , αντιβακτηριακές, βιταμίνη Β και βιταμίνη C.

1 . Προστατέψτε το δέρμα

Από τα πολλά οφέλη που παρέχονται μέλι , προστατεύουν το δέρμα είναι ο κύριος των δυνατοτήτων του . Η περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες , αντιμυκητιασικά και αντι - μικροβιακών μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές , εξανθήματα και να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις του δέρματος .

2 . Ενυδατώνει το δέρμα

Το μέλι έχει από καιρό γνωστό ως φυσικό συστατικό, το οποίο όταν χρησιμοποιείται τακτικά , μπορεί να μαλακώσει το δέρμα και τα μαλλιά σε ξηρά κατάσταση . Μπορείτε να εφαρμόσετε το μέλι στο πρόσωπό σας και την περιοχή του λαιμού ή αναμειγνύεται με άλλα φυσικά συστατικά για να κάνει το δέρμα σας πιο μαλακό .

3 . Αποτρέψτε τη γήρανση του δέρματος

Το μέλι μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσει τα σημάδια της γήρανσης . Μπορείτε να εξετάσουμε νεότερους , επειδή η περιεκτικότητα του μελιού που μπορεί να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες . Το μέλι μπορεί να γίνει σε ένα τόνερ . Κάνετε ένα μίγμα δύο κουταλάκια του γλυκού λεμόνι γραφίτη , δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι και νερό . Στη συνέχεια, ανακατεύετε τα υλικά σε ένα καθαρό μπουκάλι και ανακινήστε μέχρι να κατανέμεται ομοιόμορφα . Για να το χρησιμοποιήσετε , εφαρμόζονται βάζετε γραφίτη σε γενικές γραμμές , με την έκχυση λίγες σταγόνες πάνω σε μια μπατονέτα και τρίψτε το στο πρόσωπό σας, που έχει εκκαθαριστεί .

4 . Επούλωση των πληγών στο δέρμα

Και λοίμωξη του τραύματος μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με την κατανάλωση του μελιού . Αυτό οφείλεται στο μέλι έχει αντι- μικροβιακό περιεχόμενο . Η ουσία της ζάχαρης στο μέλι μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του τραύματος.

5 . Διατηρήστε την ομορφιά του δέρματος

Μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους ταυτόχρονα την κατανάλωση μελιού . Πίνουν σε τακτική βάση και να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και τα μαλλιά . Θρεπτικών συστατικών που περιέχει το μέλι , όπως το μαγνήσιο , το κάλιο και το ασβέστιο συμβάλλει στην αναγέννηση του δέρματος που ενθαρρύνει τα κύτταρα να δημιουργηθεί ένα υγιές και όμορφο δέρμα .

6 . Καθαρισμός Δερμάτινα

Ακούγεται περίεργο πράγματι , αν το μέλι λέγεται ότι είναι καθαρότερα . Ωστόσο , το περιεχόμενο των φυσικών ενζύμων στο μέλι , όταν αναμιγνύεται με το νερό , μπορεί να κάνει μια ήπια αντισηπτικό για να καθαρίσει το δέρμα σε βάθος , χωρίς να μειωθεί η φυσική περιεκτικότητα του πετρελαίου σας .

7 . Ξεπερνώντας ακμής

Yup , η ακμή είναι συχνά ένα πρόβλημα για τις γυναίκες . Για να το αφαιρέσετε μπορείτε να εφαρμόσετε το μέλι για την ακμή και αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε . Το περιεχόμενο των αποτελεσματικών αντι βακτήρια σκοτώσει την ακμή και να καθαρίσετε τους λεκέδες .

Αυτό που συζητήσαμε παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος από τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα του μελιού . Υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη του μελιού για άλλα πράγματα . Γι 'αυτό το μέλι έχει βαπτιστεί 1001 ιδιότητες για τον άνθρωπο .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar