Jumat, 14 Februari 2014

benefits of lemon juice before bed

benefits of lemon juice before bed Većina ljudi ne shvaćaju velike prednosti koje nudi limuna za zdravlje . Sok od kiselog voća može pomoći kod mršavljenja , upravljati krvni tlak , kako bi se spriječilo neke bolesti .

Ovdje su zdravstvene prednosti koje možete dobiti s limunovim sokom , kako je izvijestio onlymyhealth , u nedjelju ( 13/01/2013 ) , između ostalog :

1 . Olakšati probavu
Mnogi probavni problemi mogu biti učinkovito izliječiti piti sok od limuna . Topli sok od limuna može prevladati problem u trbuhu komplikacija , kao što su nadutost , mučnina , žgaravica, želučane parazita u aktivnosti i podrigivanja .

Ako se često osjećate bolove u trbuhu , počastiti redovito uzimanje soka od limuna . glatki probavu također može promicati zdrave težine i ideal .

2 . detoksicira jetru
Svako jutro pio sok od limuna pokazao se učinkovit u pomaganju jetre proizvoditi žuč . Limunov sok također može očistiti jetru i pomoći razbiti hranu . Čaklimunov sok kako bi se spriječilo stvaranje žučnih kamenaca zbog optimalne proizvodnje žuči .

3 . zdrava koža
Možete koristiti limun kaoantiseptik i riješiti mitesera i prištića s vašeg lica . Visoka razina antioksidansa u limun ne samo da pomaže spriječiti nastanak bora , ali i da se temeljito očistiti lice .

Formiranje bora na licu koje uzrokuju slobodni radikali , koji se također može oštetiti zdrave stanice u tijelu . Antioksidansi u sok od limuna je ono što može uništiti slobodnih radikala uzrokuje bore i akne .

4 . Održavanje oralnog zdravlja
Limunov sok može prevladati ozljede zubnog mesa s učinkom masaže i smanjuje zubobolju . Problemi kao što su zadah također može biti tretirana s limunom .

5 . grlo
Limunov sok također ima antibakterijska svojstva koja mogu pomoći u prevladavanju infekcije grla . Grlobolja ili angina može izliječiti grgljanje sok od limuna pomiješan s toplom vodom .

6 . Upravljanje krvni tlak
Limun ima visok sadržaj kalija potrebna osobama s visokim krvnim tlakom . Vrtoglavica , mučnina , i visoki krvni tlak može kontrolirati s limunovim sokom koji služi kako bi se smanjio rizik od bolesti srca .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar