Rabu, 12 Februari 2014

manfaat alang-alang dan cara pengolahannya

manfaat alang-alang dan cara pengolahannya Pilliroog üldiselt kasvab looduslikult metsi, väljad, rohtukasvanud valdkonnas ning teeserva kuivades piirkondades, mis saavad päikesevalgust. Reed taimed kasvavad tavaliselt püsti, mille kõrgus on umbes 30-180 cm, tahke sidevõrk ja punnid juuksed haruldased raamatud. Ribbon kujuga lehed, kikkis, terav, korter serv, karm ja hõredalt karvane. Rohelised lehed värvi, 12-80 cm pikk ja 5-18 mm laiad. Õisik ühend terad vilja varred 6-30 cm pikk. Umbes 3 mm pikk tera, valge, kergelt kitsenevad ja kergesti puhutud tuulega. Ühes on kaks tera varred ühend, mis asub eespool lill ei ole täiuslik, kui alla on viljatu lilled. At baasi kõrvad on pikad trahvi juuksed ja valge tahke aine. Seemned piklikud koos pikkusega umbes 1 mm tumepruun. Veok punnid juur-book ja levik. Noored võrsed on söödavad ja väga kasulik lastele.

Olemus ja tõhusus Taimed pilliroog:
Maitse magus reed juured on lahe, see teeb meridiaani kopsud, magu ja põis. See toores ravim on toonik asenduslennuradade palavik (antipüreetikumi), lahtistav uriiniga (diureetikum), jahutus veri verejooksu peatamiseks (hemostatic) ja leevendab janu. Noored võrsed efektiivne lahtistav uriiniga (diureetikum).

Koostis keemiatehas Trostid:
Roots ja varred pilliroog sisaldavad mannitool, glükoos, sahharoos, õunhape, sidrunhape, coixol, arundoin, cylindrene, cylindol, B graminone, imperanene, stigmasterooli kampesterool beeta-sitosterool, fernenol, arborinone, arborinol, isoarborinol, simiarenol , anemonin ja tanniinid.

Reed Plant Märge:
Reed juured kasutatakse raviks:
- Turse (Edem) ägeda neerupõletik, kuseteede infektsioon.
- Kuseteede veidi
- Turse tõttu kannatanud (sinikas)
- Verejooks soojust veri (vere soojust) kui ninaverejooks (ninaverejooks), vere oksendamine, vere köhimine, verine uriin.
- Hemorroidid (hemorroidid)
- Palavik koos janu, köha, gripi, hingeldus
- Kõrge vererõhu (hüpertensiooni)
- Kollasus (kollatõbi)

Reed lille kasutatakse raviks:
- Veriköha ja verejooksu tõttu kopsuhaigus.

Kuidas kasutada:
- For ravimeid võtta: Keeda juured umbrohi kuiv (15-30 g), kasutades värske siis summa on ligikaudu 30-60 g, olid umbes 5-10 mg lilled ja noored võrsed 5-10 g . Juured saab jahvatada ja pigistatakse vesi või kuivpulbrina jahvatada.
- Välispidiseks kasutamiseks järgmisi lille vars kõrvad peeneks jahvatatud tembeldatakse haava või moosi see nina peatada verejooksu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar