Selasa, 01 April 2014

benefits of honey before bedtime

benefits of honey before bedtime Több mint ezer éve , méz ismert, hogy mutat meglepő gyógyító ereje . A méz az egyik leghatékonyabb módja, hogy megvédje a szervezetet . Erős antibakteriális és gyógyító tulajdonságait , hogy ez egy nagy természetes orvosság számos gyakori egészségügyi probléma .

Méhek lenyelni , megemészteni , és kérődzik nektárt , hogy a méz , ez a nektár tartalmazza közel 600 vegyület. Miután a mézelő méhek gyűjteni a nektárt teszik hozzá nevű enzim a glükóz-oxidáz , hogy azt a módját, hogy megőrizzék a mézet. Polyflora mézek készült nektár különböző virágok , míg a kevert mézek érkeznek különböző telepeket választjuk meg, hogy egy adott ízét.

 Honey szokatlan vegyi összetétele , amely miatt a végtelenségig anélkül, hogy elrontaná . Természetes méz 18 aminosavat tartalmaz , valamint kis mennyiségben sok vitamint és ásványi anyagokat. A méz nem csak jót tesz az egészségnek , de nagy a bőrét is. Itt vannak egészségügyi előnyei természetes méz , amely tovább növeli a szeretet, ez az édes nektárt .

Megelőzni a rák és a szívbetegség
Méz tartalmaz növényi flavonoidokat ( bioflavonoidok ) ismertebb nevén antioxidánsok , amelyek valóban ellensúlyozza a szabad gyökök aktivitását . Étkezés méz kisebb a kockázata a szívbetegségek és a rák megelőzésében .

Probiotikus
A méz nem probiotikus anyag általában , de szolgálhat egy prebiotikus . Beszéljen orvosával, mielőtt fogyasztása bármilyen élelmiszer prebiotikus célból , hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságos az Ön számára .

Szép bőr
Honey segít megvédeni a bőrt a káros UV sugárzás és elősegíti a bőr azon képességét, hogy felüdülést . Honey működik agreat anti -aging ügynök és hidratáló.


Növeli a sportteljesítményt
Honey nyújt a jelentős teljesítmény-növekedést , hogy a sportolók a megerőltető edzés .

Csökkenti a köhögés és torok irritáció
Honey már ismert, hogy megnyugtatja az irritált torok bélés és csökkenti a köhögés . A tanulmány a Penn State School of Medicine a gyermekek feletti két év azt mutatta, hogy a méz segített nekik, köhögés kevesebb és aludni jobb.

Csökkentse a fekélyek és egyéb gyomor-bélrendszeri rendellenességek
Honey küzd számos emésztőrendszeri betegségek , és működik , mint egy erős probiotikus a GI traktusban.

Anti- bakteriális, gombaellenes
A méz fertőtlenítő, antibiotikus, gombaellenes és antibakteriális - soha nem rontja ! A legerősebb antibakteriális tulajdonságait minden méz a világon, és fel lehet használni kezelésére antibiotikum -rezisztens bakteriális fertőzések.

Egyensúlyt az 5 elem
Méz , hogy hatással vannak mind a három szervezet primitív anyagi egyenlőtlenségek pozitívan. Azt is mondják, hogy hasznos hasznos látás javításában , fogyás , húgyúti rendellenességek, bronchiális asztma , hasmenés és hányinger.

Vércukor szabályozás
Kutatók úgy vélik, a jótékony hatását mézet étvágy hormonok és a vércukorszint segíthet megelőzni a súlygyarapodás .

Heal sebek és égési sérülések
Honey óta használják ókorban, mint a jogorvoslat sebkezelés . Az állatkísérletekből származó információk , és néhány vizsgálat azt javasolta, hogy a méz is felgyorsítja a sebgyógyulást.

Méz és citrom is jó a hideg és a köhögés . Tudjuk használni a méz mellékhatások nélkül . De ne add méz gyermekeknek az egyévesnél fiatalabb , mint azt okozhatnak csecsemőkori botulizmus .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar