Rabu, 16 April 2014

benefits of green tea pills weight loss

benefits of green tea pills weight loss Ne, jotka haluavat menettää painoa ehkä yrittänyt eri pyrkimyksille . Olet ehkä tehnyt parhaasi liian menettää painoa . Jos näin on , miksi et yritä saadahyödyt vihreää teetä täydentää ? Vihreä tee lisäravinteet sisältävät erilaisia ​​aineita , joiden avulla voit laihtua . Niihin kuuluvat antioksidantti , polyfenolit ja jopa anti - syöpää aiheuttavia ja metaboliset ominaisuudet . Tämän seurauksena ne vaikuttavat aineenvaihduntaa korko . Kun kasvu aineenvaihdunta kiihtyy , voit hallita painoa helpommin . Etujen lisäksi laihtua , voit saada muita etuja, kuten suojautua syöpää , lisätä kehon immuunijärjestelmää ja alentaa kolesterolia ja korkea verenpaine .

Edut Green Tea lisäravinteet
Vihreä tee juomat ovat olleet hyvin suosittuja , koska yksi parhaista juomien ympärimaailmaa . Sen täydellinen aineita , vihreää teetä on tullut jonkinlainen korjaustoimenpiteitä eri sairauksiin . Vaikka monet ovat olleet tietoisia eduista vihreää teetä juoma, he eivät kuluta sitä joka päivä . Syy , miksi he eivät kuluta sitä joka päivä vaihtelee . Useimmat heistä sanoi, että heillä ei ole paljon aikaa valmistautuajuoma, alkaen panimo palvelemaan sitä . Tänään , sinun ei tarvitse huolehtia siitä enää . Vihreä tee lisäravinteet ovat nyt käytettävissä. Sen sijaan, valmistautuu monimutkaisia ​​vihreää teetä juoma , voit ottaatäydentää. Lisäravinteet sisältävätsamoja aineita kuin vihreää teetä juoma . Voit myös saada erilaisia ​​etuja vihreää teetä täydentää.

Ovat Green Tea lisäravinteet turvallista?
Hyödyt vihreää teetä täydentää on tunnustettu ja todistettu eri tutkimuksissa. Kuitenkinsivuvaikutuksiatäydentää ovat vähemmän tunnettuja . Sivuvaikutuksia ja turvallisuuteen liittyviä oikeastaan ​​vain liittyvätkofeiinipitoisuustäydentää. Sinun on parempi ottaa varovaisesti kofeiinin liittyviä haittavaikutuksia . Sinun täytyy tietää tarkalleen, kuinka paljon täydentää tarvitsetturvallisempia kulutukseen . Haittavaikutuksia ovat ahdistus ,Verenpaineen kohoaminen ,kasvua sykettä japahenemista haava oireita. Aikana solunsalpaajahoitoa , sinun on parasta rajoittaakulutusta , koska se voi heikentäähuumeita " toimintaa .

Kuinka paljon sinun pitäisi kuluttaa ?
Sisällöstä vihreä tee-uutetta on erilainen kuin yksi kapseli muille. Siksi , ennen kuin kuluttaatäydentää , sinun on parasta kiinnittää huomiota vartenannosvihreää teetä . On parempi , että keskustelet lääkärisi kanssa ennen vieväätäydentää. Lääkäri neuvoo sinuasopivan annoksen . Tämä tulee turvallisempia sinulle ja voit saadaparhaat edut vihreää teetä täydentää.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar