Rabu, 16 April 2014

benefits of coconut aminos

benefits of coconut aminos Es creu que el palmell de coco per haver vingut d'algun lloc a l'arxipèlag malai i aviat es va estendre per la naturalesa i l'home . Els cocos són un dels aliments meravella a la terra que proporciona àmpliament per a totes les necessitats humanes i tenen múltiples beneficis per a la salut .

En molts casos, els productes de coco estan demostrant ser encara més eficaç que la medicina moderna a la prevenció, el ​​tractament , o fins i tot l'alleugeriment d'una vasta multitud de problemes relacionats amb la salut . Productes de coco estan inundant el mercat . Primer va ser l'aigua de coco , ara hi ha llet de coco , llet de coco iogurt , quefir de coco i llet de coco gelat .
Beneficis de coco
Beneficis de coco


El coco és altament nutritiva i rica en fibra , vitamines i minerals . De coco és una femella molt saludable que es pot utilitzar de forma segura com aliment. No hi ha reaccions conegudes de qualsevol tipus notificat fins al moment de menjar-la. La seva deliciosa nucli no només és apreciat en sa , però considera segura en l'embaràs , els nadons , així com en condicions de malaltia .
Beneficis per a la salut dels cocos :

    Ajuda a prevenir l'obesitat
    Millora la salut del cor
    A la part alta de la salut del cor
    Hight en fibra dietètica
    Baix índex glucèmic
    Redueix els desitjos de dolços
    millora la digestió
    Impuls d'energia ràpida
    Sense greixos trans
    Sense gluten

S'utilitza cada bit del coco . Com a resultat , els cocos es diuen el " Arbre de la Vida" i poden produir la beguda , fibra , aliments , combustible , estris , instruments musicals , i molt més . Si t'agrada el sabor , tracti com a aperitiu , menjar el sense sucre , ratllat tipus directament de la borsa . Vostè probablement haurà de buscar a la secció d'aliments naturals de la seva botiga de queviures per trobar-lo. Descobreix-ho per tu mateix el que és realment bo per a vostè i la seva família .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar