Senin, 14 April 2014

cara menurunkan kolesterol alami

cara menurunkan kolesterol alami Com reduir el colesterol amb la dieta pot ajudar a evitar una àmplia varietat de malalties com ara atac de cor , accident cerebrovascular i altres malalties cardiovasculars . Com que algunes d'aquestes malalties són causades per alts nivells de colesterol en el cos .

Per ser capaç de tractar una varietat de malalties causades pel colesterol pot utilitzar de fet els medicaments elaborats a partir de productes químics . No obstant això , els efectes secundaris que no podem evitar , i de vegades pot conduir a altres problemes de salut .

Una alternativa que és segur i saludable per baixar el colesterol és la dieta . Baixar el colesterol amb la dieta és la manera de tenir bons efectes a llarg termini per controlar els nivells de colesterol en el seu cos .

Sovint hem d'escoltar sobre els perills del colesterol per a la salut , però sap vostè el que és el colesterol ? Com es forma el colesterol en el cos ? Heus aquí la seva crítica , ja citat de vemale.com .

fonts de colesterol
Resulta que les dues fonts principals de colesterol en el nostre cos prové del nostre propi cos i els aliments que mengem . Sovint consumim productes d'origen animal , mentre que tots els animals poden produir el colesterol naturalment . Una part del nostre cos que sovint és el fetge produeix colesterol per dur a terme certes funcions en el cos . D'un estudi va mostrar que el 75 per cent del colesterol en el cos és produït pel fetge i l'altre 25 per cent prové dels aliments que mengem .

En realitat el colesterol produït pel funcionament del fetge per realitzar certes funcions . Però si es consumeixen aliments amb excés dels nivells de colesterol pot causar malalties del cor .

Mantenir els nivells de colesterol d'equilibri en el cos
El colesterol que vostè consumeix quan es troba amb un greix altament saturat , que pot ser molt perillós . Com que la ingesta alimentària de greixos saturats i colesterol pot augmentar els nivells de colesterol en el cos . Perquè el teu cos obté l'acumulació d'excés de colesterol a les artèries que en última instància , restringeix el flux normal de la sang , fent que les artèries obstruïdes , i pot conduir a un vessament cerebral .

Per tant és molt important per mantenir l'equilibri del colesterol en el cos per la dieta i un estil de vida saludable .
Com reduir el colesterol amb la dieta
En canviar la seva dieta , pot mantenir per tal d'evitar les malalties del cor . Arran d'una dieta saludable , baixa en colesterol que vostè pot intentar .

Fruites i hortalisses
Les fruites i verdures contenen moltes vitamines i minerals que són el menjar bona i saludable a la seva dieta . A més, les fruites i verdures no contenen greix i tenen un contingut baix en calories . En menjar fruites i verdures diàriament pot disminuir els nivells de colesterol en el cos .

Carn magra
Pel que sembla , hi ha una mica de carn magra que pot consumir agràries els nivells de colesterol en el cos pot ser controlat inclouen gall dindi , pollastre i peix . Però si vostè vol consumir la carn vermella , el procés de cocció s'ha de fer correctament per reduir els nivells de greix i colesterol .

Grans
En els grans són d'alta energia i els aliments que contenen fibra . Entre ells es troben els grans de cereals i llegums , pa integral , pasta i patates pot ajudar a baixar nivells de colesterol . No obstant això , ha d'evitar els productes de farina blanca i farina blanca , ja que té una alta quantitat d'hidrats de carboni i pel consum d'aliments com aquests pot augmentar el colesterol en el cos.

productes lactis
Llet baixa en greix o llet descremada és la millor opció per a les persones amb el colesterol alt . Però moltes de les persones amb colesterol alt que tenen por a consumir llet , mentre que els beneficis de salut de la llet .

Olis i Greixos
Els greixos saturats es troben a la mantega , la margarina i l'oli és millor evitar . En el seu lloc vostè pot tractar de menjar peix blau 3-4 vegades a la setmana per tal d'ajudar a reduir el colesterol . A més , també es pot utilitzar oli d'oliva per fregir els aliments o en cuinar . L'oli d'oliva és un oli que és ric en greixos monoinsaturats i polifenols que poden ajudar a reduir el risc de coàguls de sang .

Una dieta saludable , baixa en calories és molt bo per a la salut . A més d'aconseguir el cos ideal , també es manté la salut del seu cos . La dieta és una manera de perdre pes és molt eficaç . Bona sort amb la dieta de com baixar el colesterol per sobre !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar