Senin, 26 Mei 2014

cara mengecilkan betis ala korea

Har en kalv , der er for stort et problem for nogle mennesker , især kvinder . Grund af at have en stor kalv fornuftigt pecaya kvindes selv at blive reduceret på grund af hans ben ligner en fodboldspiller.

Faktisk er der flere fordele ved at have en stor kalv. Normalt store kalve ser mere hvid , fordi det ofte er dækket , når du laver udendørs aktiviteter. Ud over hvide , store kalve for stærke til at bære vægten . Men fordi det er for stort, generelt tungt og svært at finde en måde at designe jeans, der passer .
Sådan Formindsk Betis
Sådan Formindsk Betis

Årsag kalve ser godt kan være forårsaget af overskydende fedtdepoter eller store muskler. For at overvinde dette , skal du være flittig motion for at forbrænde fedt i læggen området. Ud over motion , er der nogle ting, du bør undgå , så kalvene ikke vokser store. Her er nogle tips, som du kan gøre for at skrumpe kalve naturligt og sikkert.

Undgå Afgifter i overskud i Heel
Ved at give urimelig byrde på hælene , selvfølgelig, kan gøre dig til en stor kalv . Skal altid afbalancere kroppens tyngdepunkt på hele fodsålen under gang .

Pilates og yoga
Ved at gøre Pilates bevægelse , der involverer styrke og strækøvelser til flex og udvide musklerne og derved sikre et højere kropsholdning. Så form af foden ser mere plan og størrelsen af læggen for at være ideel . Mens yoga kan give effekten af ​​en mere afslappet , forbedrer blodcirkulationen til muskler og hjælper med regelmæssighed , hvilket gør det lettere at få en lille kalv .

Reproducere motionsture
Med vægt på lys motion som jogging og prioritere modstandskraft kan krympe kalv svømme effektivt. Men undgå løbe hurtigt eller sprint og andre sportsgrene , der kræver styrke og hurtighed af fodarbejde .

Udfør Ankel Movement Circle
Det trick til at sidde oprejst i en stol , og løft derefter den ene fod efter årsskiftet anklen (ankel ) med uret 6 gange . Gentag bevægelsen med en mod uret . Gør det samme bevægelse, vekslende mellem venstre og højre fod.

Laver motion Calf Press
Brug soleus presse værktøj til at gøre kalve ser mere solid . Det trick til at sidde oprejst i bestyrelsen er til rådighed , og derefter placere den fane på toppen af låret pads. Når belastningen justeres , hæve holdeskruerne lejerne ved at løfte hælen cara mengecilkan betis ala korea.

Brug af Ellipsetræner
Dette værktøj kan du lave alternativ som en erstatning for at gå. De værktøjer, der anvendes til at generere bevægelse såsom gang er godt for det meste quadriseps tog, som er et sæt af muskler over knæet . Resultaterne af dine kalve mindre efter hvad du ønsker.

Hvordan til at tabe som en helhed også du skal gøre, hvis en bunke af fedt ikke kun på læggen alene. Desuden, hvis der stadig er fedt i maveregionen , arme , lår og andre kropsdele , der kan forringe smagen bare tro på dig selv . Held og lykke !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar