Minggu, 11 Mei 2014

benefits of honey on face

benefits of honey on face Vihreää teetä tai vihreää teetä , tuli yksikuuluisan juoma kuluttamaan kaikenikäisille . Saiterveyden ja kauneuden etuja , jotka ovat osoittautuneet viime aikoihin astitukipilarijuoma päivittäin.

Hyödyt vihreää teetä yhdistettynä hunaja miten olet?

Vihreä tee sekoittaa hunajaa sijaan hyödyllisyyden tietää paremmin . Lisäksi ei tarvitse lisätä sokeria ja luonnon makeutta hunajaa .

Kuten raportoitu Boldsky.com , jos tämä onhyödyt vihreää teetä sekoittaa hunajaa .

Parantaa aivotoimintaa

Ei vain virkistävä tietenkin vihreää teetä voi myös parantaa aivotoimintaa . Läsnäoloalhainen kofeiinia vihreää teetä tehdä pysyt tuoreena pidempään . Lisäksi lisäämällä hunajaa se parantaa aivotoimintaa . Molemmat auttavat paremmin ja keskittymistä sekä pitää mielentilaan .

polttaa rasvaa

Useimmat ihmiset haluavat syödä tai juoda maistuu hyvältä , mutta samalla polttaa rasvaa . Ehkä se totta ? Hyvä uutinen on se mahdollista . Jos hautua vihreää teetä ja lisää hunajaa siihen ja kuluttaa sitä säännöllisesti, niinyhdistelmä tehokkaasti polttaa kaloreitaelin niin, ettärasvaa vähenee .

ehkäistä syöpää

Ne istuvatjuoma runsaasti antioksidantteja , jotka voivat parantaakehon soluihin ja estääsyövän hoitoon .

terveet hampaat

Siellä catechins vihreää teetä yhdistettynä hunaja voi myös estäähammaskiven muodostusta ja huonoja bakteerejasuuontelon . Siksi hampaita tulee terveempiä ja vahvempia .

Terveet luut

Uhka osteoporoosin ei voida välttää . Jos et oleihminen, joka haluaa maitotuotteita , niin voit kuluttaa vihreää teetäsekoitus hunajaa estää osteoporoosia häiritä terveyttä .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar