Jumat, 31 Januari 2014

manfaat beras merah untuk wanita hamil

manfaat beras merah untuk wanita hamil Tot nu toe is de Indonesische mensen alleen maar consumeren witte rijst , zodat ze de neiging om niet nog een soort rijst proberen . Naast witte rijst , bruine rijst worden enkele die enorme voordelen voor het menselijk lichaam . In het onderzoek uitgevoerd door de Experimental Biology Annual Conference ( 24-28 april ) Anaheim Californië , As. Zeggen dat er twee soorten rijst dat een hoge bloeddruk en het risico op een hartaanval kunnen verminderen zijn : bruine rijst en witte rijst helft . Van Riet het ook leiden tot de conclusie , dat de gunstige bruine rijst is veel beter dan witte rijst , om het lichaam te beschermen tegen ziekten en atherosclerose ( pengerasaan slagaders) en hoge bloeddruk trkanan .

Een onderzoeker genaamd Saturo Eguchi en collega's zei dat onderzoek heeft vastgesteld dat ze iets genaamd Substance Antiontensin stof II in bruine rijst lopen . Deze stof is in staat de ziekte van atherosclerose en hoge bloeddruk overwinnen. Antiontensin stoffen in de lagen loslaten als de rijst is bruine rijst wordt omgezet in witte rijst . Zodat de coating niet loslaten , terwijl het slijpen van de rijst moet traditionele instrumenten te gebruiken zoals gebruikt door het Japanse volk .

Zelfs bruine rijst heeft een voedingswaarde veel beter dan witte rijst . Naast Antiontensin , bruine rijst bevat vitamine . In de kom van bruine rijst bevat 3,5 gram vezels , terwijl de witte rijst bevat minder dan 1 gram .

Werkzaamheid van rode rijst naast pengerasaan bloedvaten en hoge bloeddruk , voorkomen kan ook verbeteren hersenontwikkeling en laat de bloedcholesterol . Bruine rijst is erg goed voor baby's , omdat het Tamin (vitamine B1 ) , die beriberi kan voorkomen bij baby's bevat . In feite bevat ijzer in het te hoog is, kunnen kinderen van 6 maanden te helpen en boven ijzerinname van moedermelk is niet langer voldoende om de behoeften van het lichaam te voldoen .

Nou , die wil de ziekte aderverkalking en hoge bloeddruk te voorkomen zijn veel -veel eten bruine rijst .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar