Selasa, 17 Desember 2013

Cara memutihkan kulit ketiak yg hitam

Cara memutihkan kulit ketiak yg hitam gfsEl problema va resultar ser una de les aixelles negre no és trivial. Tens aixelles negre pot reduir en gran mesura la confiança, encara que s'emmagatzema en el maniguet.

Per a algunes persones, les aixelles negre tractaments de blanquejament a la sala és bastant car, així que tracta d'una varietat de maneres alternatives. Per desgràcia, no tot el camí que vostè sap que és segura, sobretot ara que una gran quantitat de crema Abal Abal que causen efectes secundaris perillosos tant per la bellesa i la salut.

En realitat, tractar i blanquejar les aixelles fosques es pot fer amb una varietat de materials naturals, com ara els cinc següents materials:

Llimones Scrub

Adult fruita llimones fàcil i ràpida de donar els seus fruits. El contingut de vitamina C és alta i és útil com un blanquejador natural. Pell eficàcia de blanquejament és reconeguda com segura i mantenir la seva pell fresca.

Per blanquejar les aixelles, simplement fregueu les aixelles amb llimona l'ús diari. A més de blanquejar, la llimona també ajudarà a netejar la resta de les cèl · lules mortes de la pell i fa que el cos sigui més fragant.

Matollars Cúrcuma

Cúrcuma des de l'antiguitat ha estat el secret de bellesa de les filles d'Indonèsia. Potent blanquejar la pell, la cúrcuma també es pot utilitzar com un exfoliant per a les aixelles fosques.

Només cal comprar pols de cúrcuma i aplicar sobre l'àrea de l'aixella. Deixi reposar per uns moments i després esbandeix. S'ha de fer cada dia per un tractament natural que també ajuda a superar la mala olor corporal.

El iogurt i el suc de llimona

Barrejar iogurt natural amb unes gotes de suc de llimona. A continuació, aplicar el exfoliant i deixi reposar per 10 minuts.

Esbandida amb aigua freda i obtenir aixelles més blancs quan es fa amb regularitat cada setmana.

Cogombre

A més de refrescar la pell del cogombre, que també pot ajudar a eliminar les taques a la pell. Ara, per superar l'aixella negre, llavors maskerkan puré de cogombre a l'aixella. Deixar actuar durant 10-15 minuts, després esbandida amb aigua tèbia. Fes-ho 2-3 vegades a la setmana per a un resultat satisfactori.

Netegeu les patates

A més dels cogombres, patates massa poderoses per superar el punt negre a la pell. Vostè pot aixafar les patates i després aplicar-la com una màscara a l'aixella. Realitzar cada abans de la dutxa perquè el resultat sigui satisfactori.

Els materials naturals tenen un munt d'avantatges. Quan s'aplica amb regularitat per fer efectiva fins a cert punt. Bella no és necessàriament car, no?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar